27. 10. 2006

Konečně CorePlayer pro Palm OS.

Od včerejšího večera (jak upozornil Michael v diskuzi) je možné přes stránky www.coreplayer.com a www.mobihand.com koupit CorePlayer Mobile pro Palm OS (CP). Jde samozřejmě i přes odklady o úvodní vydání a ta se většinou neobejdou bez chyb. Po určité nejistotě z minulého týdne se nakonec přece jen zdá, že CoreCodec dostojí svým slibům a CorePlayer bude králem audia a videa na Palm OS paltfromě. Nemá cenu psát a opakovat co již bylo řečeno, podrobnější popis funkcí je třeba na www.palmhelp.cz .


4 komentáře:

Michael řekl(a)...

Do 45 minut od vydání (možnost koupení na zmíněném serveru) byl prý hotový patch na jednom nejmenovaném čínském fóru. Bohužel ani doteď dotyčný nebyl schopen poskytnout onen patch, takže jediné co je jisté: existuje už serial, ale nemohu potvrdit (ani vyvrátit) že funguje, jelikož PDA nemám momentálně k dispozici

Michael řekl(a)...

Oprava: první "uživatel" hlásí, že dodané sériové číslo nefunguje a zresetuje to přístroj. Pochybuji že by se jednalo o blacklist, leda se strojem času.. Ten reset se mi moc nelíbí, bez ohledu na to jestli to je legální nebo ne..

Anonymní řekl(a)...

mrknete k nam na PH do fora o CP, hodil jsem tam svoje prvni poznatky s CP :)) a reknu vam --- nic moc tedy :)

Michael řekl(a)...

Dle pajda.cz, vyšla verze CorePlayer 1.0.2