25. 7. 2007

Palm Desktop 6.2 Beta pro Windows Vista

Jak Palm při vydání Windows Vista v lednu tohoto roku přislíbil, pracuje na nové verzi Palm Desktopu kompatibilním s Windows Vista. Dnešním dnem je ke stažení nová betaverze Palm Desktopu verze 6.2, konečně oficiálně kompatibilní s Windows Vista (viz. získané logo). Tato BETA je určena jen pro Windows Vista a konkrétně pro strojky Treo 755p, 700p, 680, 650, Palm TX, Z22 a Tungsten E2.
Palm Desktop BETA 6.2 obsahuje HotSync Manager ve verzi 7, podporuje synchronizaci s MS Outlook 2007 (poznámek, kalendáře, úkolů a kontaktů) a pomocí nástroje Install Tool je možná instalace .prc a .pdb souborů do palmu při HotSyncu. Tato BETA stále nepodporuje instalaci pomocí instalačních manažerů třetích stran, které využívají Quick Install Tool obsažený v předchozích verzích Palm Desktopu.
Podrobnější info o nové betaverzi Palm Desktopu a také odkaz na její stažení je zde http://www.palm.com/us/support/downloads/windesk62.html

Doplněno 27/07/2007: Současná BETA Palm Dekstopu 6.2 je určena pouze pro anglická Windows Vista a to výhradně. Pro Win XP je určena předchozí verze buď přibalená na instalačním CD nebo vystavená ke stažení na palm.com

Zdroj: palm.com

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Rad bych se zeptal. Je sice napsane, ze je to jen pro MS Vista, ale co znamena JEN? Znamena to, ze to na Win XP Pro nenainstaluji?

Anonymní řekl(a)...

Omlouvam se za prvni otazku. Byl jsem liny se podivat na link, kde je vse vysvetlene.

Anonymní řekl(a)...

Pro WinXP ti bude fungovat predesla verze. Ja jen doufam, ze to pojede i s Palm T3...

Unknown řekl(a)...

Na jednom konkurencnim webu jsem cetl, ze novy Palm Desktop Beta a je zatim pouze pro anglicke Visty.

palmista řekl(a)...

Ano BETA je zatím oficiálně jen pro anglické Visty, na odkazované stránce na palm.com je na to upozornění. Informaci jsem každopádně doplnil i sem ať to je jasnější.