29. 7. 2007

Janam XP30 Rugged Palm OS PDA v prodeji

Minulý rok start-up Janam ohlásil výrobu Palm OS 5 Garnet (Garnet OS) kapesních počítačů určených pro firemní nasazení. Firemním nasazením je myšleno nasazení například do skladů pro příjem, inventarizaci a kontrolu zboží, pro terénní nasazení všude tam, kde notebook je zbytečně velký a nepraktický a odolný kapesní počítač dokonale splní požadavky jako třeba sběr dat pro další zpracování, případně pro přímé zpracování v kapesním počítači s využitím přístupu do informačním systému firmy a jeho OTA aktualizaci. Možných dalších scénářů nasazení kapesních počítačů je celá řada.
Na expansys.cz je nyní k objednání kompletní sortiment těchto Palm OS počítačů včetně příslušenství. Nejvybavenější Janam XP30 se vyrábí v různých konfiguracích a krom obligátního scanneru kódů (1D případně 2D) poskytuje oproti stejně cíleným předchůdcům jiných výrobců i moderní technologie pro komunikaci jako BT a WiFi, dále QVGA barevný LCD displej, vibrační alarm, mini-SD slot pro karty do 2GB a dostupné jsou i modely s numerickými klávesnicemi pro zrychlené zadávání alfanumerických dat. Všechny modely jsou v zodolněném provedení IP54 Category II (proti vodě a prachu) a odolné proti pádu (testováno na pády z výšky 1,2 m na beton).
Velká výhoda Palm OS počítačů Janam je 100% zpětná kompatibilita se staršími Palm OS aplikacemi integrovanými s informačními systémy, kdy stačí vyměnit dosluhující Palm OS kapesní počítače např. značky Symbol za nové Janam a „jede se dál“ bez nutnosti vysokých investic do nákupu nového softwarového vybavení pro kapesní počítače a jeho integraci do stávajícím IS.
Podrobné informace včetně cen a hw specifikací jsou na www.janam.com

Žádné komentáře: