8. 6. 2007

Spekulace : nový smartphone Palm Gandolf


Nekvalitní Příšerná fotky, nový "form factor" design a fantasy jméno. Údajně se jedná o nový smartphone od Palm Inc. s Palm OS "na palubě". Spekulace také tvrdí, že tento Palm má být zaměřen na mladé lidi.


Aktualizace 09/06/2007
Tak Gandolf je udajně vybaven Bluetooth, slotem pro karty MicroSD, integrovanou kamerou a podporuje datové přenosy EVDO což znamená, že není určen pro sítě GSM.



Doplněno 09/06/07
Objevila se nová barevná fotka (photoshop?) a také informace, že Palm "Gandolf" by měl být uveden na trh v USA v poslední čtvrtině roku 2007 a to za cenu atakující 200$.



Zdroj : palmaddict, morning paper

2 komentáře:

Michael řekl(a)...

Šmarjá, už zase placka alá 99% modelů HTC. Já se snad zblázním.. Kdy už tomu bude konec? Ať někdo konečně vymyslí něco jiného než je cihla. Cihly byly OK na začátku mobilování, ale dneska už neeee... Jasně, málokdo se mnou sdílí ten fetiš pro véčka, ale co je moc tak to je prostě moc.
Dle designu bych to viděl na hodně blbé ovládání. Těším se, až se bude mačkat nějaké tlačítko těsně pod tím červeným. To se budou psát textovky jedna radost..

palmista řekl(a)...

No jo no když QWERTY smarty jsou teď tak populární, tak to se načekáš. Jsme zvědav kdy Gandolf dorazí do EU, možná překvapivě mě i zaujal, snad přece jen nakonec Palm překročí svůj Treo stín.