6. 1. 2007

Palm Micro Blog o CES 2007

V pondělí 8.1. začíná v Las Vegas každoroční největší mezinárodní přehlídka spotřební elektroniky International Consumer Electronic Show 2007 (CES). Palm Inc. pro návštěvníky CES připravil možnost přispívat na Palm Micro Blog věnovaný právě CES. Záměrem blogu je tedy přinést CES pohledem samotných návštěvníků. Psát pro Palm Micro Blog může po období CES kdokoliv, podmínkou je pouze registrace (tj. získaní statutu hostující autor) a obsah příspěvků se musí zabývat nebo být nějak spojen s CES. Navíc po skončení CES proběhne na stránkách Palm Micro Blogu hlasování o nejlepší příspěvek a autor vítězného příspěvku získá neblokované nové Treo podle výběru.
Samotné posílání příspěvků a fotek je možné jak z klasického PC tak z jakéhokoliv mobilního zařízení schopného pracovat s blogovacím systémem TypePad (od Six Aparts). Volba Typepadu pro Palm Micro Blog nebyla dle mého názoru náhodná, pro TypePad existuje i Palm OS verze plnohodnotné blogovací aplikace TypePad Mobile. Více informací naleznete přímo na stránkách Palm Micro Blogu.
Osobně se mi tento nápad Palm Inc. docela líbí, ale uvidíme co na Palm Micro Blogu z CES nakonec uvidíme :-) Minimálně na příští týden jsem si ale Palm Micro Blog přidal do záložek.
Link na palmmicroblog.typepad.com

Zdroj : palm.com

Žádné komentáře: