28. 12. 2006

Uplácí Microsoft blogery?


Post není tak zcela o PDA, ale ani tento blog není jen o PDA. Tak vězte, pokud si píšete blog o počítačích a píšete o Windows nebo o čemkoliv Made in Microsoft a váš blog je dostatečně znám a čten, jste ti nejlepší kandidáti dostat zcela nové notebooky Acer Ferrari 1000 (cca 58.000Kč) nebo 5000 (73.000Kč) s předinstalovaným OS Windows Vista od Microsoftu. Jen "shodou okolností" je to zrovna o Vánocích, pár týdnů před uvedením Visty pro běžné zákazníky. Úplatek? No dovolte, Microsoft jen chce aby i blogeři měli šanci "vychutnat" jejich Vistu až do detailu a na dokonalé mašince. Navíc je přece možné notebooky vrátit. Microsoft (a také AMD a Acer) se ale nebude zlobit pokud si je blogeři ponechájí a na oplátku napíší něco pěkného o Vistě, procesoru a nebo notebooku. Celou akci "provalil" bloger Long Zheng, který je ale sám příjmcem podobného dárku. Tématu se věnují také na slashdot.com a cnet.com.

ps: zajímavé bude zda se o této kauze vůbec zmíní www.zive.cz a www.pctuning.cz …

3 komentáře:

Michael řekl(a)...

Jo, každej má svou cenu (a někdo už jí má :D ). Kdybych věděl že ten notbáč dostanu, napíšu o MS cokoliv. To pak bude oslavování Kim Čong-Ila hadr :)))

palmista řekl(a)...

Barevná kombinace notebooku je přímo symbolicky ďábelská, červeno-černá, že by tak trochu "úpis"?
No ale kdo by nechtěl pěknej notebook }:->

Michael řekl(a)...

No jistě, notbáč se hodí, jakej OS si tam pak dá mi nikdo už neporučí :D Ale jinak fajn, parametry taky. A konečně něco jiného než ty stále stejné černé či šedé notebooky (bez nápadu)