10. 4. 2009

Palm Pre s podporou WiMAX v prodeji od 30.dubna?

Podle PreThinking se na 30. duben 2009 chystá zahájení prodeje CDMA verze očekávaného Palm Pre. Informace údajně pochází z twitu od jednoho z betatesterů. Podle reklam od Spirntu, kde se obejvuje Palm Pre, to navíc vypadá, že Pre by mohlo podporovat i rychlé bezdrátové sítě WiMAX, které jsou často označovány jako sítě 4G a které v USA operátor Sprint horečně buduje. Pokud se daný termín i WiMAX potvrdí, bude to jedna z dalších výhod Palm Pre oproti Apple iPhonu. Osobně ale WiMAXu v Palm Pre při uvedení nevěřím.

Navíc se zdá, že at&t (a možná i Apple) se na nástup Palm Pre více než jen netěší. V USA Today se včera objevil celostránkový inzerát na iPhone, pikantní na tom je, že šlo defakto o kopii inzerátu na Palm Pre z předešlého dne! (přimalované andělské a ďábelské prvky jsou samozřejmě jen kreativou autora fotografie Maria.

Informace o termínu uvedení GSM verze Palm Pre zatím chybí, doufejme, že to Palm stihne do konce léta, což bude asi tak přesně termín, kdy by se mi mé Centro mohlo trochu omrzet.

Zdroj: PreThinking, MyPre

Žádné komentáře: