28. 11. 2008

Santa Claus zhubnul, pořídil si Palm Centro a přejmenoval se na Claüse

Ne fakt jsem se nezbláznil, týpek který si říká Claüs spolu s marketingem Palmu zmodernizovali Santu, pořídili mu báječné Palm Centro, moderní sáně a virální kampaň na facebooku.
Přání, co pod stromeček nebo do punčochy se nedává nyní za okno, ale posílá přímo smskou Claüsovi. http://www.facebook.com/claus
Pozitivem kampaně (snad) je možnost stáhnout remixy klasických vánočních písniček, jako třeba funky verzi Jingle Bells … :-O http://apps.facebook.com/clausnaughty/download

Nic proti marketingu, novým nápadům a ironii, ale tradiční starosvětsky kýčovitý způsob Vánoc mi je přeci jen bližší :-)

Zdroj: palm.com

Palm OS emulátor Garnet VM pro Nokia Tablety v nové verzi

Jen telegraficky: Access včera uvolnil novou verzi Garnet Virtual Machine pro Nokia Internet Tablety. Tato v pořadí už třetí BETA přináší rozšířenou podporu pro běh Palm OS aplikací a nově tak fungují např. Billard 5.0 a Toxic Balls. Podle logu byla opravena i řada chyb v samotném kódu VM a i v Garnet PIM aplikacích.
Nový Garnet VM se nechá stáhnout po registraci na stránkách access-company.com, konkrétně na adrese:http://www.access-company.com/products/gvm/index.html, kde jsou dostupné verze Garnet VM pro Tablet OS 2006, 2007 i 2008.

Zdroj: Access