21. 11. 2006

Apple iPhone : Ed Cooligan z Palm Inc. se směje

V rozhovoru pro The San Jose Mercury News se CEO Palm Inc. Ed Cooligan dobře bavil při otázce zda se obává příchodu Apple iPhone.

Citace :
"We've learned and struggled for a few years here figuring out how to make a decent phone," he said. "PC guys are not going to just figure this out. They're not going to just walk in."

Velmi volný překlad :
"Několik let jsem se učili a probojovávali tím, jak udělat dobrý mobil, než jsme to zvládli" řekl Ed Cooligan. "Chlápci od PCček to prostě jen tak nezvládnou. Uspět se jim hned tak nepodaří."


Můj komentář:
Souhlasím částečně s tím, co je napsáno v příspěvku na engadget. Pokud se podívám na nová Trea, Palm OS 700/680 a Windows Mobile 700/750, tak i s ohledem na jejich hardwarové vybavení bych byl trochu opatrnější než šéf Palm Inc. v hodnocení možných úspěchů Apple iPhone. Apple, pokud bude chtít, prostě na trh mobilů a smartphonů v klidu napochoduje a krčit v koutě se opravdu nebude. Jen aby nebyl Palm Inc. první, kdo se bude divit až Apple opravdu s iPhonem přijde. Je to totiž právě Palm, kdo má mezi vlastními zákazníky řadu fanoušků značky Apple ...

Zdroj : engadget.com, palminfocenter.com, The San Jose Mercury News

editováno 21/11/06 16:40, 23:50

Žádné komentáře: